Betalte skrivejobber

Omstendighetene i verden i dag fører til at det blir mer og mer vanlig å jobbe hjemmefra. Vi står jo midt i en pandemi, men det var generelt vanskelig å lande en jobb før det inntraff også. Dette landet bygger på en policy om at du må kjenne noen eller noen som kjenner noen for å få en jobb.

Det har ført til at mange tyr til Internett for å skape seg et levebrød. Der er det nemlig en hel verden av muligheter, i motsetning til det norske arbeidsmarkedet. Betalte skrivejobber, for eksempel. Dette er en utvikling som er fordelaktig for veldig mange mennesker.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvilke muligheter du har hvis du ønsker å gjøre en karriere av skriveferdighetene dine. Dette er en karriere som gir mange muligheter. Hvis du er en av dem som er nysgjerrig på en slik karriere, så bør du definitivt lese denne artikkelen.   

Tekstforfatter som viser frem en artikkel

Få betalt for å skrive artikler

For noen kan det føles tryggere å begynne i det små, og da kan det være en god idé å begynne med å skrive artikler. Dette er noe du kan få betalt for å gjøre på nettet.

På Internett finnes det mange frilansplattformer. Dette er plattformer som hjelper frilansere og bedrifter til å komme i kontakt med hverandre. Freelancer.com er et klassisk eksempel på en slik plattform, men her er det bedriftene som må velge deg personlig.

Slike frilansplattformer er altså praktiske for frilansere som ønsker å skaffe seg litt erfaring. Men hvis målet ditt er å gjøre skrivingen til et levebrød, så er nok ikke dette du bør satse på. For å tjene godt med penger på disse plattformene må du jobbe mye og lenge for veldig lite avkastning.

Men det finnes heldigvis flere alternativer på veien mot en karriere som skribent. Du kan fremdeles jobbe som frilanser, men du kan bli fast frilanser for et tekstbyrå, for eksempel. Da slipper du litt av usikkerheten som de typiske frilansplattformene kan gi.

Forstørrelsesglass

Ledige skrivejobber i Norge

Ved å gjøre et kjapt søk på nettet, så vil du finne mange ledige skrivejobber i Norge. Men hvis du ser på jakt etter en ledig skrivejobb i Norge, så er svaret faktisk enklere enn du tror.

Din Gruppen har nemlig ledige skrivejobber, og det er noe du kan gjøre fra Norge! Ta kontakt med oss i dag. 

Dokument på en PC

Skrivejobb på nett gir mange fordeler

Det er mange fordeler med å skaffe seg en skrivejobb på nett.

En skrivejobb på nett gir deg muligheten til å jobbe hvor du vil. Du kan tjene penger uten i det hele tatt å forlate sengen eller samtidig som du er på backpackertur. Skribent om dagen, safaritur på kvelden. Høres ikke det heftig ut?

I tillegg får du muligheten til å være din egen sjef. Det vil naturligvis variere med utgangspunkt i om du er frilanser eller fast ansatt i et tekstbyrå, men uansett hva stillingstittelen din er, så har du større frihet enn du ville hatt i en typisk 8-16 jobb.

Som frilanser står du nemlig fritt til å flytte på arbeidstiden slik det passer deg. En dag jobber du på dagtid, og en annen dag kan det hende at det passer bedre å jobbe på kveldstid. Det finnes også tekstbyråer som gir deg muligheten til det. Det viktigste er nemlig at du får jobben gjort.

Forretningsmann som hopper over en hekk

En frilans skrivejobb gir deg fleksibilitet

Med utgangspunkt i det vi nevnte ovenfor, så kan vi slå fast at en frilans skrivejobb gir deg fleksibilitet. Så lenge du gjør jobben din, så kan du gjøre den når og hvor du vil.

En frilans skrivejobb gir deg også muligheten til å ikke jobbe i de situasjonene det passer bedre. Men det er naturligvis ingen oppfordring til å si opp jobben.

Det er det som er så fint med en frilans skrivejobb. Se for deg at du skal på backpackertur og at tanken på å jobbe underveis ikke frister. Da gir en slik jobb deg friheten til å jobbe mye før turen, og på den måten kan du slappe litt mer av på selve turen.