Brosjyredesign – pris og annen info 

Er du på jakt etter et kostnadseffektivt markedsverktøy? Da vil en grafisk brosjyre være midt i blinken. Brosjyrer behøver ikke å sette dype spor i markedsbudsjettet – her kan du nemlig gjøre deler av jobben selv.  

På nett finnes det mange gode maler å benytte seg av, men for å skape en sammensatt tekst som får frem budskapet, lønner det seg ofte å få hjelp med innholdet. 

Brosjyredesign: Pris og andre ting du bør vite

En grafisk brosjyre kan løfte salget 

Det er ingen hemmelighet at konkurransen om kundene er stor – uansett hvilken bransje eller målgruppe du selger til. Den eneste måten å løfte salget på, er å tiltrekke seg flere kunder. Og her er en grafisk brosjyre gull verdt!

Du har sikkert selv opplevd hvor distraherende det kan være å lete etter produkter og tjenester på nett. Ofte ender vi opp med tilbyderen som klarte å fange oppmerksomheten vår. 

En godt utarbeidet brosjyre vil tiltrekke seg potensielle kunder og holde på oppmerksomheten deres, dersom du implementerer de rette virkemidlene. Slik kan du også løfte salget. 

Brosjyredesign på nett lar deg nå ut til målgruppen

Brosjyren er relevant – også i 2023  

Med et hav av valgmuligheter må du presentere tilbudet ditt på en måte som får forbrukeren til å stoppe opp og bli interessert. Dette skjer sjeldent gjennom ren tekst alene, men en kombinasjon av de rette slagordene, grafiske elementer og tiltalende bilder.  

Først når dette er i boks, vil forbrukeren ta seg tid til å lese budskapet du prøver å formidle. Det finnes mange fremgangsmåter, og budskapet kan markedsføres gjennom både digitale annonser og sosiale medier.  

Brosjyren var nok et vanligere markedsføringsverktøy for et par tiår siden enn hva den er i dag. Det er imidlertid ikke slik at brosjyren er «død» i 2023. Brosjyrer et utmerket verktøy når du vil kombinere ulike elementer som fanger oppmerksomhet, også i dag. 

Grafiske brosjyrer kan inkludere slagord som selger, tekst som overbeviser, grafikk som appellerer og et design som står i stil med merkevaren og øker merkevarebevissthet. 

Brosjyredesign på PC – pris og øvrige opplysninger

Brosjyre | Eksempel 

Når vi tenker på en brosjyre, er det ofte de tradisjonelle reklamebrosjyrene som først dukker opp på netthinnen. Men en brosjyre er så mye mer enn dette – den kan selge, informere, berike og engasjere leseren.  

Brosjyrer blir for eksempel brukt til å fremme nye produktlinjer, informere om salg og kampanjer og representere bedrifter. Mange bedrifter inkluderer derfor brosjyrer i sin markedsføringsplan.

Ta gjerne en titt på forskjellige maler for og eksempler av brosjyrer, og du vil se at det finnes et mangfold av muligheter med markedsføringsverktøyet. De tradisjonelle brosjyrene kan for noen virke noe utdatert, men det finnes også digitale og grafiske brosjyrer – og disse har i stor grad tatt over.  

Brosjyrer blir daglig brukt til å formidle faglige tema, informere om HMS-regler, presentere linjer og studieretninger for elever, fortelle potensielle kunder om bedriften og formidle salg og kampanjer på en helhetlig måte. 

Finn en mal for brosjyredesign på nett til en god pris

Brosjyre mal – ofte helt gratis 

Det trenger ikke være dyrt å benytte seg av brosjyrer. Du vil finne flere ferdige maler i de aller fleste tekstbehandlingsprogrammer, og PowerPoint byr på flere gratis så vel som betalte maler.  

Her vil du se hvor ulike brosjyrer kan være, både når det gjelder design og oppsett. Du kan altså sette sammen en brosjyre på egen hånd, uten tidligere erfaring og kunnskap. Men når det kommer til selve innholdet, kan det lønne seg å få hjelp. 

 Brosjyrer skal være mer enn bare tilfeldig tekst og bilder. Det skal være en sammensatt tekst som i kombinasjon med bilder, slagord og tekst sammen skaper helhetlig kommunikasjon av et budskap.

Du bør være bevisst på hvem du prøver å nå ut til, og hvordan denne målgruppen tilegner seg informasjon på best mulig måte. Dette betyr å ta hensyn til et språk og en utforming som er tilpasset målgruppen. 

Bilder og ord bør være relatert til hverandre, og helst skal brosjyren ha diverse blikkfang. Men det er også viktig å hele tiden ha fokus på budskapet og formålet som formidles. Leseren skal ikke være i tvil om hva brosjyren egentlig forteller dem. 

To parter inngår avtale: Se frem til billig eller gratis brosjyredesign på nett

Vi gir deg rimelig brosjyretekst 

Vil du ha en brosjyre som snakker direkte til målgruppen og løfter salget? Da kan vi i Din Text hjelpe deg. Vi kan bistå med tekst som formidler budskapet ditt på en treffsikker måte.

Uansett hva formålet med brosjyren er, kan vi hjelpe deg med å skape en helhet gjennom tekst og bilder. 

 Akkurat nå får du de første 500 ordene helt gratis. Ta kontakt med oss i dag og fortell oss om din brosjyre. Vi står klar med idéer og tar oss av tekst som fenger, engasjerer og konverterer leseren!