Hvordan få sponsor?

Hvordan få sponsor? Dette er et spørsmål som mange stiller seg i dagens samfunn. Behovet for en eller flere sponsorer er like stor for idrettsutøvere og idrettslag som det er for bloggere og andre influensere.

En sponsor er en person, bedrift eller organisasjon som sier seg villig til å gi økonomisk støtte til idrettsutøvere eller idrettslag som ellers ikke hadde hatt råd til å holde på med det de driver med.

Sponsor er også et begrep som vi ofte hører i forbindelse med bloggere og andre influensere. I disse tilfellene vil begrepets innhold ofte ha en litt annen betydning. Når en blogger eller influenser blir sponset, så får du betalt for å fronte noe den aktuelle sponsoren står for.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på konseptet sponsing, for hvordan får du egentlig tak i sponsorer? Vi skal også se på en sponsormulighet og hva du kan gjøre hvis du har mottatt en rekke avslag på sponsorsøknaden din.

En mann og en dame som lager en avtale

Hvordan få tak i sponsorer?

Det er mange muligheter du kan få tak i sponsorer på. Det betyr imidlertid ikke at det er enkelt, for det er egentlig en ganske vanskelig prosess.

Før du begynner å lete etter noen som ønsker å sponse deg, så bør du først fokusere på å bygge din egen merkevare. Den er nemlig en essensiell del for å få tak i sponsorer. Det er nemlig ikke slik at hvem som helst ønsker å sponse deg. Du må ha noe til felles med aktørene du ber om å sponse deg.

Merkevaren din spiller også en rolle i valg av fremgangsmåte. Da kan vi ta utgangspunkt i eksemplene vi nevnte innledningsvis. For idrettsutøvere og idrettslag vil det være nødvendig å skrive en sponsorsøknad

For bloggere og andre influensere vil fremgangsmåten imidlertid være litt annerledes. Med utgangspunkt i hvor populær den aktuelle bloggeren eller influenser er, så er det ofte slik at det er den potensielle sponsoren som henvender seg til influenserens management.

Logo til Din Text med tre penner

Vi vil sponse deg

Er du på jakt etter en sponsor? Hvis du er en person, organisasjon eller lignende som passer til vår merkevare, så er vi veldig åpne for et samarbeid.

Under Din Gruppen finner du ulike merkevarer, og de fleste av disse merkevarene er tekstrelaterte. Det betyr at hvis du jobber med tekst og er på jakt etter en sponsor, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss.

Tekstforfatter som skriver en sponsorsøknad

Vi hjelper deg med å skrive sponsorsøknad

Mottar du avslag på avslag på sponsorsøknadene dine, uten at du klarer å finne ut hva som er grunnen til at du aldri får et positivt svar? Da kan det faktisk være selve søknaden din som ikke er helt optimal. Vi har full forståelse for at det kan være veldig demotiverende.

Men da er det fint at en dårlig sponsorsøknad er veldig enkelt å fikse på. I tillegg er det noe vi i Din Gruppen kan hjelpe deg med. Vi har et profesjonelt tekstforfatterteam som både elsker og er flinke til å skrive!

Vårt tekstforfatterteam har mange års erfaring med innholdsproduksjon og tar alltid utfordringer på strak arm. Du kan altså føle deg helt trygg på avgjørelsen om å engasjere vårt tekstforfatterteam til å skrive sponsorsøknaden din for deg.

Motta hjelp til å skrive sponsorsøknad i dag!