Innholdsprodusent for engelsk tekst

En innholdsprodusent med engelsk språkferdigheter kan hjelpe deg med å nå ut til et større publikum. Engelsk er et språk som til daglig brukes av 322 millioner mennesker på verdensbasis, og språket forstås av omkring 30 % av jordens befolkning.

Dersom du i dag markedsfører produkter og tjenester på norsk, kan du potensielt få en langt større målgruppe om du får engelskspråklig innhold.

Tekstdokumenter i bunke: Dette kan en innholdsprodusent for engelsk tekst hjelpe deg med

Hva leverer en innholdsprodusent av engelsk innhold?

En innholdsprodusent med engelsk blant sine språkferdigheter kan hjelpe deg med det meste av tekstinnhold. Her er noen eksempler:

 • Artikler
 • Guider
 • Produktbeskrivelser
 • Kategoritekster
 • Nyhetsbrev
 • Kontrakter
 • Manus
 • Annonsetekst
 • Pressemeldinger
 • Bruksanvisninger
 • Taler

Enten du ønsker å dele engelskspråklige blogginnlegg på bedriftsbloggen eller vil sende ut nyhetsbrev på engelsk, kan en innholdsprodusent bistå deg. Du kan til og med få hjelp til å skrive bruksanvisninger til produktene du selger, på engelsk.

Forstørrelsesglass: Hvorfor få hjelp av en innholdsprodusent med engelsk tekst?

Hvorfor bestille tekst av innholdsprodusent på engelsk?

De fleste norske bedrifter markedsfører produkter og tjenester innenfor Norges landegrenser. Norge er imidlertid et relativt lite land med tanke på antall innbyggere, og det er derfor begrenset hvor mange potensielle kunder man kan nå ut til.

Med dagens tilgang på sosiale medier og internett, ligger alt til rette for at man kan lykkes med markedsføring også i andre land. Mange bedrifter selger produktene sine både i Norge, Sverige, England og en rekke andre land. Og det kan gjelde din bedrift, også!

Du er imidlertid avhengig av å ha informasjon om produkter og tjenester på engelsk. Snakker en innholdsprodusent engelsk, kan vedkommende hjelpe deg med å lage relevant innhold som er tilpasset målgruppen.

Det kan lønne seg å bruke en innholdsprodusent med engelsk som språkferdighet, slik at du er trygg på at grammatikk og skrivemåte blir korrekt. Mange vet hvordan man lager en god tekst på norsk, men det kan være vanskelig å gjøre det samme på engelsk.

Tre personer som får hjelp av en innholdsprodusent med engelsk tekst

Kan en innholdsprodusent med engelsk bakgrunn hjelpe privatpersoner?

Ja. Det er ikke bare bedrifter som kan dra nytte av å få skrivehjelp fra en innholdsprodusent på engelsk. Privatpersoner kan også ha bruk for dette, enten det er i forbindelse med et søknadsbrev eller en tale.

Mange nordmenn ønsker for eksempel å søke seg inn på studieplasser hos universiteter i utlandet. Da er det ofte krav om at man sender inn et motivasjonsbrev på engelsk. Dette er noe en innholdsprodusent med engelsk bakgrunn kan hjelpe deg med.

Et tekstdokument som ligger på en PC: Få hjelp av en innholdsprodusent med engelsk tekst

Oversettelse av eksisterende innhold til engelsk

Foruten å lage nytt engelskspråklig innhold fra bunnen av, kan det være nyttig å oversette eksisterende tekster. Enten du vil oversette fra norsk til engelsk eller omvendt, er dette noe en innholdsprodusent kan bistå med.

Fordelen ved å oversette eksisterende innhold, er blant annet at det kan være billigere enn å produsere helt nytt innhold. Samtidig kan du nå ut til mange flere mennesker.

Husk imidlertid på at det kan være nødvendig å tilpasse innholdet slik at det passer til målgrupper i utlandet.

Din Text logo: Motta hjelp fra en innholdsprodusent med engelsk tekst som spesialitet

Hvor finner jeg en innholdsprodusent med engelskspråklig bakgrunn?

Dersom du har behov for å bestille tekst fra en innholdsprodusent som kan engelsk, er dette noe du finner hos Din Text. Vi har blant annet flere innholdsprodusenter som bor eller har bodd i engelskspråklige land som USA og England.

Vi kan derfor hjelpe deg med det meste innen tekst på engelsk. Enten du trenger et motivasjonsbrev, produktbeskrivelser, artikler, annonser eller innlegg til sosiale medier, kan vi utarbeide hele teksten for deg.

Kontakt oss i dag, og få hjelp av en innholdsprodusent på engelsk!