Kurs tekstforfatter

Et tekstforfatterkurs vil være veldig nyttig for deg som ønsker å bli bedre til å skrive. Enten du drømmer om å gi ut din egen roman eller bare ønsker å skrive et bedre julebrev som du sender ut til familie og venner en gang i året, så vil et slikt kurs være perfekt for deg.

Det er mange som synes at det å skrive er vanskelig, og det er også grunnen til at like mange unngår å gjøre det som best de kan. Men ved å ta et tekstforfatterkurs trenger du altså ikke å grue deg til denne aktiviteten lenger.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på forskjellige kurs som vil ha en positiv effekt på skriveevnen din. Vi vil også gi deg noen tips til hvordan du kan bli en bedre tekstforfatter allerede i dag!

En person som skal holde tekstforfatter kurs

Ett av Norges mest anbefalte skrivekurs

Hos Din Gruppen AS får du muligheten til å melde deg på ett av Norges mest anbefalte skrivekurs. Vi arrangerer skrivekurs som foregår på nett, og det betyr at dette skrivekurset passer for alle uansett hvor i verden de måtte befinne seg.

Vi tilbyr skrivekurs for både barn og voksne. I tillegg tilpasses skrivekurset slik at det passer til det du vil bruke det til, så det er ingen tvil om at vi kan hjelpe deg uansett hva du har behov for.

Ved å delta på vårt skrivekurs vil du få alle verktøyene du trenger for å bli bedre til å skrive. Men selv om skriveverktøyene er veldig nyttige, så er de ikke magiske. Skriveverktøyene gjør deg ikke til en bedre tekstforfatter over natten. Vi gir deg skriveverktøyene, men du må øve for å bli god!

Personer som samarbeider

Forfatter kurs

På Internett skilles det ofte mellom skrivekurs og forfatterkurs. Grunnen til det er at dette er kurs som åpenbart fokuserer på forskjellige ting. Din Gruppen AS tilbyr både skrivekurs og forfatterkurs.

Forskjellen mellom disse kursene er at skrivekurset fokuserer på det å skrive generelt, mens et forfatterkurs henvender seg spesifikt til folk som ønsker å leve av skrivingen.

I et skrivekurs vil lære om hvordan du bruker grammatikk på riktig måte, for eksempel. Når du deltar på et forfatterkurs er det gitt at du allerede kan dette, så i et slikt kurs vil det fokuseres i enda større grad på hvordan du kan strukturere boken din på en god måte.

Sjekkliste for skriving

Raske tips for å bli en bedre tekstforfatter

Et skrivekurs strekker seg gjerne over en forhåndsbestemt tidsperiode, og generelt sett er det den beste måten å lære på. Men det er ikke alle som så god tid. Det å lære skal helst gå fort, og derfor vil vi gi deg noen raske tips som kan hjelpe deg å bli en bedre tekstforfatter allerede i dag!

For å være en god tekstforfatter, så må du lese mye. Det er ikke slik at absolutt alle tekstforfattere liker å lese, men det vil definitivt gjøre deg til en bedre skribent. Når du leser, så utvider du ordforrådet ditt. Et variert ordforråd vil gjøre enhver tekst bedre og mer spennende.

Som tekstforfatter er også du avhengig av at noen andre av og til leser gjennom en eller flere av tekstene som du har skrevet. Dette kan være vanskelig, selv før en tekstforfatter med mange års erfaring, men det vil kunne hjelpe deg å bli bedre til å skrive. Tilbakemeldinger er gull verdt!

Det å skrive begynner som en hobby for mange, men det kan likevel være praktisk å tenke fremover. Dersom du drømmer om en karriere som tekstforfatter, så bør du begynne å øve allerede nå. Skriv ulike tekstformater om forskjellige temaer, samtidig som du henvender deg til ulike målgrupper. 

Skribenter

Registrer deg for et tekstforfatterkurs i dag

Er du en av dem som innerst inne gruer deg til hver eneste gang du er nødt til å skrive noen ord? Det er noe vi ønsker å hjelpe deg med!

Du kan registrere deg for å delta på vårt skrivekurs allerede i dag. Det å registrere seg for et tekstforfatterkurs hos oss, er en sømløs prosess. Denne prosessen vil ta et knapt minutt, så det kommer ikke til å ta lang tid i det hele tatt!

Ta kontakt med oss!