Tre personer som henger seg fast i en stor pokal av gull
Din Text

Din Text er en merkevare under Din Gruppen AS. Vi skriver artikler, produkttekster, pressemeldinger og mye mer. Din Text er videreføringen av tidligere Din Tekstforfatter. Vi har sett stor vekst innenfor tekstmarkedet i Norge. Hvert år siden 2018 har vi doblet omsetningen vår ved hjelp av trofaste kunder.

Vårt «levebrød» de siste årene har primært vært SEO-artikler. For våre kunder har vi fått mange nettsider til å ranke høyt i Google, først og fremst på bakgrunn av gode tekster. Men det er ikke bare for kundene vi skriver SEO-tekst. Vi skriver nemlig mye for oss selv også. Med over 20 merkevarer under Din Gruppen paraplyen, har Din Text produsert mer enn 2 000 interne blogginnlegg.

I dag ranker vi topp 10 innenfor bransjer som SEO-arbeid, teksting, transkripsjon, webdesign, taleskriving og mye mer. Det gir oss flere titalls leads hver eneste uke og sikrer omsetningen gjennom organisk trafikk til nettsidene. Høres det interessant ut at kundene kommer til deg – fremfor at du betaler flerfoldige tusener for at de skal komme til deg?