Oppsett pristilbud

Med et klart og ryddig oppsett på pristilbud, kan du sørge for at potensielle kunder enkelt får oversikt over pris på ulike produkter og tjenester. Finn ut hvordan du går frem!

Mange bedrifter tilbyr å sende ut pristilbud til potensielle kunder. Dersom en kunde er nysgjerrig på hva et produkt eller en tjeneste vil koste, vil vedkommende ofte be om et pristilbud. Da gjelder det å ha et ryddig oppsett for pristilbud klart til utsendelse.

Oppsett for et pristilbud trenger ikke være avansert. Det viktigste er at tilbudet får frem hvilke produkter og tjenester som koster hva, samt eventuelle spesifikasjoner. Tilbudet bør også si noe om hvem mottaker er, samt navnet på bedriften din.

Mal for pristilbud

Pristilbud mal

Dersom du er usikker på oppsett for pristilbud, finnes det mange smarte maler som kan være til hjelp. Med en mal på pristilbud kan du enkelt fylle inn nødvendig informasjon. Du slipper også å lage et nytt oppsett hver gang du sender ut et tilbud. 

Dersom du trenger en mal på et pristilbud, kan du kontakte oss. Vi sender deg en mal som er tilpasset din bedrift. Oppsett på pristilbud kan variere noe fra mal til mal.

De fleste pristilbud inneholder likevel følgende informasjon:

 

  • Dato
  • Firmanavn og -adresse
  • Kontaktinformasjon til firma
  • Kundenavn og -adresse
  • Gyldighet på tilbud (fra dato til dato)
  • Antall enheter
  • varenummer eller varenavn (eller navn på tjeneste)
  • Enhetspris
  • Pris per tjeneste eller produkt
  • Totalpris (spesifiser gjerne MVA om relevant)
Forstørrrelsesglass og dokument

Hvordan skrive tilbud til kunde?

Oppsett på pristilbud er viktig å ta hensyn til, slik at pristilbudet du sender ut blir profesjonelt og oversiktlig. Innholdet i pristilbudet ditt er imidlertid også viktig. 

Som regel er mye av jobben gjort dersom du har en mal. Sørg likevel for at du har et nøytralt og profesjonelt språk i teksten du fyller inn. 

Mange bedrifter ønsker å ikke bruke en masseprodusert mal. Det er fullt mulig å få et skreddersydd oppsett på pristilbud som er tilpasset din bedrift. Du kan så bruke dette oppsettet hver gang du sender ut et pristilbud.

Din Text logo

Få hjelp med salgstilbud

Med et tydelig, velformulert og ryddig oppsett på pristilbud, har bedriften din en fin mal som kan brukes når pristilbud sendes ut til kunder. Dersom du er usikker på hvordan du lager et gunstig oppsett på pristilbud, kan Din Text hjelpe deg.

Vi lager et skreddersydd oppsett for pristilbud til din bedrift, slik at dine potensielle kunder får oversikten de trenger. 

Kontakt oss i dag om du ønsker mer informasjon!