Romantisk brev til kjæresten  

Har du noen gang skrevet et romantisk brev til kjæresten din? Hvis svaret er nei, så er det kanskje på tide. I dagens digitaliserte verden tilhører det sjeldenhetene å motta et hyggelig brev, så det å få et brev med noen romantiske ord vil nok oppleves som både spesielt og nostalgisk! 

Hvis dere er kjærester, så er kanskje ikke formålet å kapre vedkommende sitt hjerte (den jobben har du allerede gjort). Men selv om du er i et forhold med noen, så skader det ikke å vise vedkommende at du setter pris på dem. Og da er et kjærlighetsbrev en sikker vinner!  

Her forklarer vi deg hvordan du kan skrive et kjærlighetsbrev. Vi skal også komme med noen konkrete tips til hva du kan skrive i valentinkortet du kanskje planlegger å gi til kjæresten på valentinsdagen.  

Suksess: Slik skriver du et romantisk brev til kjæresten

Slik skriver du kjærlighetsbrev  

Det finnes ingen fasit på hvordan et kjærlighetsbrev skal skrives. Alle forhold er unike, noe som naturligvis også resulterer i ulike kjærlighetsbrev. Det er også slik det bør være, for da blir det hele ekstra spesielt.  

Det de fleste kjærlighetsbrev bør ha til felles, er at de bør være personlige og lettleste. Resten er egentlig opp til deg, for det er du som kjenner partneren din best. Hvis humor er noe dere har til felles, så kan det være en god idé å skrive et kjærlighetsbrev som har en litt humoristisk undertone.  

Et kjærlighetsbrev kan skrives for hånd eller på datamaskin, men det er definitivt førstnevnte som er mest romantisk. Denne lille detaljen viser at du har lagt ned litt ekstra innsats i den spesielle gesten et kjærlighetsbrev jo er. Sørg gjerne for at det er en fin type papir, også!  

Til slutt bør du tenke på hvordan du gir kjærlighetsbrevet til partneren din. Det er ikke så lurt å knurve papiret og la det ligge i jakkelommen din til du skal gi det til vedkommende. I stedet bør du kjøpe en fin konvolutt som du putter brevet i.   

Tips til deg som skal skrive romantisk brev til kjæresten

Tips til valentinkort  

Valentinkort er et kort som det er vanlig å gi partneren sin på valentinsdagen, altså 14. februar. I likhet med et kjærlighetsbrev, så kan du med fordel gjøre dette brevet både personlig og litt romantisk. 

Det å skrive et personlig valentinkort er imidlertid noe mange synes er litt vanskelig. Derfor blir det å benytte seg av forskjellige standardiserte fraser som hører hjemme på et valentinkort redningen for mange. Og det er ikke nødvendigvis noe galt i det. Det viktigste er tross alt at det står noe på kortet i det hele tatt.  

Det vil naturligvis være flott om du kan sette ord på kjærligheten din, men om du står fast finnes det noen romantiske fraser din kjære sikkert blir glad for å lese. Her er noen eksempler på hva du kan skrive i kortet ditt: 

1) Will you be my Valentine? 
2) Gratulerer med valentinsdagen! 
3) Jeg elsker deg! 
4) Jeg skulle ønske at du var her, eller at jeg var der, eller at vi var hvor som helst – sammen

5) Jeg gleder meg til resten av livet sammen med deg! 

Mann som skriver et romantisk brev til kjæresten

Kjøp et romantisk brev til kjæresten  

På samme måte som det er mulig å kjøpe et valentinkort, så kan du også kjøpe et romantisk brevpapir med eller uten konvolutt. Kjøp et romantisk brev til kjæresten din, og fyll arket med egne ord! 

Det finnes blant annet diverse Letters to My Love og Open When Letters som kan kjøpes, enten på nett eller i nisjebutikker. Begge disse konseptene tar utgangspunkt i en samling brev, som skal åpnes enten ved mottakelse eller i en spesifikk situasjon. Når du er trist eller umotivert, for eksempel.  

Det er vanligvis kun det faktiske designet på brevene som er ferdigtrykt. Teksten er det du som må sørge for å få ned på papiret. På den måten kan du gjøre selv et ferdigkjøpt brev til noe som er både personlig og hyggelig – noe man ikke kan si om et masseprodusert brev!  

  Usikker på hva du skal skrive? Her er noen tips til hvordan du kan bli bedre på kommunikasjon.

Din Text logo: Ønsker du et romantisk brev til kjæresten? Vi hjelper deg!

Er du ikke romantisk? Vi skriver for deg!  

Er du en person som ikke har et eneste romantisk gen i hele kroppen, eller er du rett og slett ikke så flink til å sette ord på følelsene dine? Uansett hvilken beskrivelse som passer for deg, så trenger du ikke å bekymre deg lenger. Din Text kan nemlig hjelpe deg ut av knipen!  

Vårt profesjonelle tekstforfatterteam har mange års erfaring med innholdsproduksjon. Vi har skrevet kjærlighetsbrev for flere av kundene våre, så dette er noe vi kan.  

Trenger du hjelp til å skrive et romantisk brev eller valentinkort til kjæresten din? Ta kontakt med oss i dag, så finner vi ut av det sammen!