Skrive artikkel for penger

Liker du å skrive, og lurer på om det er mulig å skrive artikler for penger? Svaret på dette spørsmålet er ja, for i dagens samfunn er det faktisk mulig å tjene penger på hobbyen sin. Da kan du også kalle deg for artikkelforfatter.

Teoretisk sett kan hvem som helst skrive artikler, for det trengs ingen utdanning til det. Kunnskap, ferdigheter og litt erfaring er faktisk alt som skal til. Foruten erfaring, så kan alt dette kan læres. Men erfaring er et resultat av at du jobber med det du har lært.

Hvis du er en av dem som både liker og synes at det å skrive er lett, så bør du kanskje vurdere en karriere som artikkelforfatter.

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan få betalt for å skrive artikler. I tillegg skal vi se på hvordan du kan jobbe med skriving av artikler.

Mann holder plakat

Få betalt for å skrive artikler

For å få betalt for å skrive artikler, må du naturligvis ha noe å tilby. Det betyr at du naturligvis må skrive artikler. Deretter må du finne en måte som du kan bruke til å nå ut til folk på.  

Ved å gjøre et kjapt søk på Internett vil du finne ut at det finnes mange plattformer som gjør det mulig for skribentspirer å tilby tjenestene sine til andre. Da er det ofte slik at du skriver artikler på bestilling fra spesifikke kunder, og det er en fin mulighet til å skaffe seg litt erfaring.

Men en slik plattform er naturligvis ikke den eneste måten du kan tjene penger på å skrive artikler. Du kan også satse som frilansskribent. Da står du på egne ben og må jobbe hardt hver eneste dag for å få hjulene til å gå rundt. Da henvender kunder seg til deg direkte.

Det finnes også et tredje alternativ, og det er kanskje noe som er mest aktuelt etter at du har drevet med et av de to første alternativene en stund. Det er å få seg en fast stillingsprosent hos et tekstbyrå eller å bli fast frilanser hos dem. Det positive med disse jobbene er at de er litt mer forutsigbare.

Datamaskin

Frilans skrivejobb hos Din Text

Din Text har et fast tekstforfatterteam, men det er ikke slik at du må være en del av dette teamet for å jobbe hos oss. Vi jobber nemlig også med frilansere, så det er altså mulig å få frilans skrivejobb i vårt profesjonelle tekstbyrå.

Er du på jakt etter en frilans skrivejobb med mange spennende oppdrag, samtidig som den er litt mer forutsigbar? Ta kontakt med oss i dag, slik at vi kan slå av en prat så fort som mulig. Det kan jo hende at vi er en god match, så det er bare å gi det en sjanse!

Sjekkliste for tekst

Tjen raske penger på nett

Det finnes mange muligheter for å tjene penger på nett i dag.

Vi tror at grunnen til at dette blir stadig mer og mer populært er at folk ikke ønsker å være nødt til å forlate hjemmet sitt for å tjene penger. Det er naturligvis noe vi forstår veldig godt.

Det er faktisk ikke så vanskelig som du kanskje tror. Ta derfor et par minutter av dagen din til å sjekke det ut, og så er det bare å sette i gang!