Skrivejobber på nett

Det å få seg jobb i dagens samfunn er ikke bare-bare. Det har bidratt til en økning i både selvstendig næringsdrivende og folk med Internett som inntektskilde. Sistnevnte tar ofte utgangspunkt i lidenskapen sin og hvis du liker å skrive, så kan du finne skrivejobber på nett.

Dagens arbeidsmarked bygger på en nettverksmentalitet. Med nettverksmentalitet mener vi at sjansen for å få seg jobb er større dersom du har et nettverk. Det betyr at du er avhengig av å kjenne noen for i det hele tatt å ha en sjanse på arbeidsmarkedet. Erfaring alene er veldig sjelden nok.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på det å ha Internett som sin arbeidsplass. Er det virkelig mulig å jobbe hjemmefra, og hva kan man egentlig jobbe med? Vi skal også se på fordeler og ulemper med det å jobbe på nett.

Er du en av dem som sliter med å komme seg inn på arbeidsmarkedet? Da vil denne artikkelen inneholde mye nyttig informasjon og tips som du kan dra nytte av!

Skribenter som holder en PC i hånda, og poserer sammen

Jobb hjemmefra og skriv

Hvis du ønsker å jobbe hjemmefra, så har du mange muligheter. Du trenger nemlig ingen utdanning for å jobbe hjemmefra, og du kan jobbe med nesten det du vil.

Dette er noe som kan illustreres med et eksempel. Se for deg at du er utdannet sykepleier, mens du bruker all fritiden din på å skrive. Hvis du plutselig har lyst på et jobbskifte, så kan du satse på en karriere som frilansskribent og jobbe hjemmefra!

Det finnes flere måter å jobbe med skriving hjemmefra. Som nevnt så kan du jobbe som frilansskribent, men du kan også bli fast ansatt i et tekstbyrå som baserer driften sin på at tekstforfatterteamet deres kan jobbe fra hvor som helst så lenge de får jobben gjort.

Mann som hopper over en hekk

Ledige skrivejobber

Du trenger bare å gjøre et kjapt søk på nettet for å finne en ledig skrivejobb. Sjekk gjerne ut rekrutteringsbyråer som finn.no og karrierestart.no. Her kan du velge og vrake i forskjellige stillingsannonser.

Forstørrelsesglass

Fordeler og ulemper med jobb på nett

Det er både fordeler og ulemper med det å jobbe på nett. I dagens samfunn er det mange som ønsker å ha kontroll på sin egen hverdag, og det har ført til at det å ha jobb på nett har blitt så populært.

Nivået av frihet vil naturligvis variere med utgangspunkt i hvilken jobb du har. Men de generelle fordelene med det å ha en jobb på nett er at du kan bestemme din egen arbeidstid i mye større grad. Du er ikke avhengig av ulike transportmidler for å komme deg frem, og du kan spise når du vil.

Men en jobb på nett er ikke helt perfekt. Det å jobbe hjemmefra kan periodevis være ganske ensomt, og det kan være vanskelig å sette klare grenser for hva som er fritid og hva som er jobb. I tillegg må du ha mye mer selvdisiplin for å få jobben gjort, siden sjefen ikke minner deg på det til enhver tid.

Din Text logo

Jobb som tekstforfatter hos Din Text

Er du på jakt etter en skrivejobb på nett? Da bør du sjekke ut vår stillingsannonse angående en heltidsstilling som tekstforfatter. Din Text er nemlig på kontinuerlig jakt etter nye tekstforfattere til vårt tekstforfatterteam.

Hos oss stilles det ingen krav til verken utdanning eller erfaring. Det viktigste for oss er at du har så gode språkkunnskaper at du er komfortabel nok til å leke deg med språket. I tillegg må du ha et sunt forhold til tidsfrister, samt like å jobbe hjemmefra. Dette er nemlig en jobb du kan gjøre hjemmefra.

Hvis du likevel er litt i tvil om du er rett for jobben, så kan vi forsikre deg om at du vil få god opplæring og oppfølging. Etter hvert vil det stilles krav til deg om å jobbe mer selvstendig, så det er viktig at også dette er noe du trives med.

Om du synes at dette høres ut som en interessant stilling, så er det bare å sende oss en e-post. Vi gleder oss til å høre fra deg!