SEO-TEKSTER

Hva om du kunne få flere tusen besøkende til nettsiden din hver måned, helt uten annonsering? Det er faktisk mulig ved hjelp av SEO-tekster.

Vi skreddersyr tekstene dine basert på aktuelle søkeord. Bli synlig på nett, og la kunden finne deg. Dette er en uvurderlig investering.

SEO-tekster er ikke bare noe vi selger – det er noe vi også selv bruker! Hver måned får vi besøk fra 1500 nordmenn som søker tekstforfatter.

Ei dame som står med et forstørrelsesglass i hånden. Hun viser til et felt hvor man kan søke etter ord i en søkemotor. Under kan man se statistikk og grafer.
Megafon i bakgrunnen. Ei dame som holder en skrivetavle med et ark som er festet på.

ANNONSETEKSTER

Annonsering er den beste måten å oppnå kortsiktig vekst på. Dette avhenger derimot av at annonsene dine kommuniserer godt.

Vi har sett mange annonser – både gode og dårlige. Men det som bekymrer mest, er nok de annonsene som aldri blir sett, eller oversett.

Annonsekronene dine er verdifulle. Invester i en tekst som gjør annonsen din synlig, og som frister kunden til å engasjere seg!

PRODUKTBESKRIVELSER

Sliter du med konverteringer i nettbutikken? Det kan være flere faktorer som spiller inn, men ofte er produktbeskrivelsene for dårlige.

Noen beskrivelser er for korte, andre er for lange. Noen beskrivelser leses simpelthen aldri – fordi produktene aldri finnes av kundene.

Synliggjør dine produkter med SEO-baserte beskrivelser. Vi vurderer ordbruk, lengde og formatering etter tall og statistikk fra våre analyser.

Ei dame som ser på produktbeskrivelse på en nettside

ORD ER

MAKT

En person som skal lese opp en pressemelding. Vedkommende blir filmet av en kameramann og en reporter som holder en mikrofon mot ansiktet hans.

PRESSEMELDINGER

Skal bedriften slå på stortromma med en pressemelding? Dersom dere har oppnådd noe stort, er det viktig å kommunisere dette presist.

Ofte blir det til at en i teamet som er “flink til å skrive” får denne jobben. Realiteten er at det er vanskelig å skrive en slik tekst.

Fortvil derimot ikke! Vi har skrevet en rekke pressemeldinger tidligere. Gjør din pressemelding synlig ved hjelp av våre tekstforfattere!

FORRETNINGSPLANER

En god forretningsplan er viktig for å tiltrekke seg investorer – og ikke minst for å sette din egen kurs. Språket i denne planen er minst like viktig som innholdet.

Dersom investorene misforstår, ikke får med seg innhold, eller rett og slett ikke orker å lese, har du mistet dem. Forsikre deg om at de leser planen med glede.

Vi har lang erfaring med formatering og forfatting av forretningsplaner. Hos oss er din neste forretningsplan i trygge hender – og vi skriver så du forstås!

En person som viser frem en forretningsplan til tre andre personer.
En videoprodusent som filmer basert på et manus han har fått laget av en tekstforfatter.

MANUS

Enten du trenger et manus til bok, spillefilm, animasjonsfilm eller annet, er det viktig å kommunisere presist i denne tekstformen.

Vi har lang erfaring med å skrive manus med begrensninger. Det er en utfordring vi tar på strak arm. Kort tekst kommuniserer best uansett!

Hos oss er ditt manus i gode hender. Våre kreative tekstforfattere puster liv i teksten din, slik at den vinner publikums oppmerksomhet.

VI HAR FLERE TJENESTER 

Tjenestene ovenfor er bare et lite utvalg av det vi leverer. Vi tar enhver utfordring på strak arm – så ikke nøl med å spørre oss!